fbpx Skip to main content

Turuncu İçerik Atölyesi, hiç grafik bilgisi olmayanların bile banner, infografik, prezentasyon yapımında harikalar yaratmasına olanak sağlayan uygulama www.piktochart.com‘un Türkiye partneri oldu.

Bu uygulamadaki layout’ları kısa bir süre için %80’e varan indirimle Türk kullanıcılarla buluşturan Turuncu İçerik Atölyesi, Eylül ayı itibariyle startup, blogger ve ajans çalışanlarına uygulamanın kullanımına yönelik workshop’lar düzenleyecek.

İçerik pazarlama dünyasında infografik’lerin gücü yadsınamaz. Özellikle gelecek içerik pazarlama trendlerinde ağırlığın görselliğe doğru kayacağını, metinlerden daha çok infografik ve videoların platin yıllarının başlayacağı gerçeği göz önünde bulundurulduğunda, görsel hafızayı tetikleyen tasarımların önemi gittikçe daha da artacak.

2011 yılında bu farkındalıkla kurulan Piktochart, bugün dünyanın birçok ülkesindeki girişimci, blogger ve ajans çalışanının hayatını kurtarıyor, sunumlarının daha eğlenceli ve farklı olmasını isteyen kurum çalışanlarına farklı alternatifler sunarak hafızalarda kalmalarını kolaylaştırıyor.

Bugüne kadar 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcının 2 buçuk milyondan fazla layout oluşturduğu sitede, ayrıca tam 553 adet hazır tema bulunuyor.

Siz de banner, infografik ve sunumlarınızı ister bu hazır temalarla, ister birbirinden kullanışlı ikon ve tool’larla kendi temanızı yaratabilir, aşağıdaki yeni Türk kullanıcılara özel indirim kodlarıyla kurdelayı kesebilirsiniz.

İndirimden nasıl yararlanacaksınız?

www.piktochart.com tıklayarak üyeliğinizi gerçekleştirin.

https://magic.piktochart.com/plans linkinı tıklayın. Karşınıza kodunuzu girmeniz için bir kutu çıkacak. 

– Aylık üyelik için 29 dolar yerine sadece Türk kullanıcılar için kısa bir süreliğine oluşturulan “pikto17turkey” indirim kodunu girerek aylık  sadece 17 $ ödeyin!

– Ya da daha avantajlı seçeneği tercih ederek “pikto14turkey” koduyla 2 aylık 58 $ yerine sadece 25 $ ödeyin!

Piktochart’ın kullanımıyla ilgili sorularınız varsa, bu adrese gönderin.

info@foodartstudio.com.tr

Piktochart’ı nasıl kullanacağınızı izlemek için tıklayın!

Leave a Reply